Nechte se inspirovat skvělým tipem na relaxaci spojenou s ošetřením pleti s pomoci vitaminů. Nové TimeWise® Regenerační sérum C+E z naši redakce testovala Barbora z oddělení PR a reklamy. 

Musím přiznat, že na lednové novinky Mary Kay jsem se letos obzvlášť těšila a úplně nejvíc na vylepšené TimeWise® Regenerační sérum C + E. Po zkušenostech s předchozím modelem čtyř ampulek plných vitaminu C jsem byla zvědavá, jaké bude nové složení obohacené navíc o vitamin E.

Právě kombinace obou vitaminů, jež jsou známé pro své antioxidační účinky, slibuje doslova zázraky. Vitamin C a E pomáhají neutralizovat volné radikály, které mohou oslabovat kolagen a elastin v pleti. Obě tyto bílkoviny zajišťují to, aby byla pokožka pružná a pevná, nicméně s věkem se produkce kolagenu i elastinu v těle snižuje. 

Složení TimeWise® Regeneračního séra C + E cílí na vícero problémů, jež mohou naši pleť s postupujícím věkem trápit. Sérum nejenže obsahuje již zmíněné vitaminy C a E, bojující proti ztrátě kolagenu a elastinu v pleti, ale i například výtažek z ovoce amla (neboli indického angreštu), které tvorbu kolagenu v pleti podporuje. 

Relax a vitaminy - to nejlepší pro šťastnou pleť

Sérum testuji přibližně měsíc. Používám ho dvakrát denně – ráno a večer na vyčištěnou pleť, kterou po nanesení séra ještě ošetřím hydratačním denním nebo nočním krémem. Doporučuji taktéž z řady TimeWise®. Produkty se totiž výborně doplňují a jejich účinky navzájem podporují. A mám jeden super tip. Při aplikaci séra používám Skinvigorate Sonic™ Čisticí kartáček na obličej v kombinaci s Masážní hlavicí. Zesílím tak účinky séra, protože se díky masáži lépe vstřebá, a navíc je to úžasný relax.

První dojem z použití séra předčil má očekávání. Nejvíc nadšená jsem byla z konzistence, která je krásně jemná a lehounká, výborně se nanáší a rychle se vstřebává. Má pleť se ihned po nanesení krásně rozzáří a vypadá zdravě. Po zhruba 2 až 3 týdnech jsem zaznamenala, že je pleť pružnější, má sjednocený tón a je vypnutější. Věřím, že dlouhodobým používáním séra a vhodnou kombinací produktů docílím i redukce jemných linek a vrásek v obličeji.

Relax a vitaminy - to nejlepší pro šťastnou pleť

Co rozhodně oceňuji je praktické balení. Na zadní straně je průhledné okénko, rozdělené na dílky. Jeden dílek odpovídá jedné dávce, takže pro ty, kteří nikdy neví, kolik séra mají ideálně použit je to skvělý pomocník. Zároveň vidíte, kolik séra vám ještě zbývá. Balení by mělo při použití 2x denně vystačit na 6 týdnů. Mně už pomalu dochází, ale rozhodně budu v jeho používání pokračovat. 

Myslím, že tohle sérum bude patřit mezi mé TOP Mary Kay produkty. A co vy? Už jste vyzkoušeli? Napište na naši stránku recenzi jak jste s ním spokojeni.
A jestli svoje sérum plné vitamínů ještě nemáte, kontaktujte svou nezávislou kosmetickou poradkyni.