Pocity spokojenosti a sebevědomí u nás žen velmi často ovlivňuje upravený vzhled, dokonalý make-up či příjemná vůně. Řekněme si každá upřímně, že i když ráno vycházíme z domu, upravené jak ze žurnálu, v poledne už náš vzhled chce malinko upravit a zase oživit. Proto je dámska kabelka téměř posvátnou záležitostí každé ženy. Nesmí v ní chybět příruční verze naší koupelny. Co tedy ideálně nosit v kabelce, abychom se během dne cítily pořád skvěle? Poradíme vám v tomto příspěvku a videu, které sme pro vás natočily v naší redakci.

Korekce make-upu

Každá dámská kabelka by jednoznačně měla obsahovat paletku s pudrem, který můžete použít kdykoli budete mít pocit, že se lesknete a potřebujete sjednotit tón pleti. Magnetická paletka nabízí úžasnou možnost nakombinovat si v ní produkty, které přesně potřebujete, ať už je to pudr, tvářenka nebo třeba oční stíny. Pokud máte častý pocit nežádoucího lesku na pokožce, poradím vám ještě jednu vychytávku, kterou hravě schováte i do té nejmenší kabelky, Ubrousky pohlcující mastnotu! V mžiku absorbují přebytečnou mastnotu, aniž by narušily make-up.

Rtěnky, lesky, balzámy!

Co dalšího rozhodně nesmí v dámské kabelce chybět je lesk na rty, rtěnka či balzám na rty. Za prvé – nalíčené rty nevydrží věčně, protože přeci jen občas se potřebujeme napít a najíst, a za druhé – naše rty potřebují péči a hydrataci, kterou jim tyto produkty dodají. Pokud nejste zrovna rtěnkový typ, doporučuji s sebou v kabelce nosit Mary Kay Naturally® Hydratační balzám. Je to multifunkční produkt, a takové máme v kabelce samozřejmě rády, protože jak se říká:“ Zabijeme dvě mouchy jednou ranou.“ Hydratační balzám můžete využít nejen na rty, ale na jakákoli suchá místa na tváři nebo těle.

Dámska kabelka. Co vám v ní nesmí chybět?
Foto: Mary Kay

Něco malé pro pěstované a čisté ruce po celý den

Kromě produktů na úpravu make-upu bychom neměly zapomínat ani na péči o ruce. Krém na ruce beru jako nutnost, a já osobně bez něj neudělám ani krok, i když ráno sáhnu po té nejmenší kabelce. Obzvlášť v zimním období se může hodit i Extra zvláčňující noční krém. Nenechte se zmást názvem. Můžete ho použít kdykoli potřebujete. Je skvělý na extra vysušené partie těla, na drobné lišeje kolem úst či na popraskané ruce. Vždy se hodí v kabelce mít i praktický Satin Hands® Bezoplachový čisticí sprej na ruce. Ten ruce nejen čistí, ale díky obsahu čtyř účinných hydratačních přísad včetně bambuckého másla o ně pečuje a nevysušuje.

Pomocník při pocitu únavy

Do větších kabelek můžete ještě přihodit Hydrogelové polštářky pod oči. Můžou se hodit, když cítíte, že máte unavené oči. Já je hojně využívám v práci, když dlouho koukám do monitoru nebo při delší jízdě autem. Okamžitě uleví očním otokům a za pár minut můžete s rozzářeným pohledem vyrazit na schůzku. Nesmíme zapomenou ani na oblíbenou vůni. Krásná vůně oblíbeného parfému, dokáže okamžitě pozvednout náladu a inspirovat k překonání i náročných úkolů během dne. Ve vaši kabelce by neměla proto chybět. Budete se cítit stále perfektně a svěže.

Když den končí večerním programem venku

Pokud večer vyrážíte do víru města a plánujete si změnit líčení, přibalte do kabelky Micelární vodu, která Vám pomůže s odstraněním make-upu, a pak samozřejmě podle nálady výraznější rtěnku či lesk, tvářenku a řasenku pro dodání dramatičtějšího vzhledu.

Dámska kabelka je pro nás ženy velmi důležitá. Věchno, co v ní máme, je pro nás esenciální a potřebné, aby sme každý den, měli u sebe to, co nám pomáha zvládnout každodenní povinnosti s lehkostí. Věríme, že ste zde našly skvělé kosmetické tipy pro tú vaši kabelku nechte se inspirovat i tematickým produktovým okénkem v sekci video.

Nezbytnosti do kabelky Produktove okenko
Nezbytnosti do kabelky