Vánoční svátky jsou obdobím, na které se většina z nás těší celý rok. Na chvíli se konečně zastavíme od běžného života a vychutnáme si sváteční čas u pohádek, cukroví, stromečku, se svou rodinou. Ale než k tomu dojde, snažíme se připravit svým blízkým co nejkrásnější Vánoce, které budou dokonalé do posledního detailu. Předvánoční úklid. Pečení. Shánění dárků. Snaha mít všechno perfektní. Než usedneme ke štědrovečerní tabuli, máme spoustu povinností, které z nejkrásnějšího období roku dělají pro mnohé období velmi stresové. Najděte si čas zpomalit a nedovolte, aby předvánoční stres byl vaší tradicí.

Rituály pro navození smyslné pohody

A právě v předvánočním shonu je tak snadné na sebe zapomenout. Abychom si mohli svátky užít, je potřeba naučit se relaxovat. To znamená najít si čas k tomu, co nás nabíjí, a hýčkat se. Zařaďte do svého dne či týdne drobné rituály, které vám pomohou uvolnit nahromaděné napětí a dostat vás zpět do rovnováhy. Může to být pár minut nebo půlhodinka, záleží na vás. Každý si příjemný relax představuje trochu jinak, mnoho lidí má rádo nechat se hýčkat masáží. K tomu, abychom nabrali nové síly a přišli na jiné myšlenky, ale nemusíme nutně vyrážet do lázní. Pohodovou atmosféru si můžeme navodit i doma, třeba i u vánočního stromku. Vyměňte předvánoční shon za relax, nechte se hýčkat a dopřejte si kvalitní masáž!

Pohlazení pro uvolnení předvánočního stresu

Masáž pro tělo i duši

Uvolněte se pomocí Mary Kay Naturally® Výživného oleje, který intenzivně pečuje o pokožku, hydratuje ji a dodává jí sametovou hebkost, pružnost a vláčnost. Obsahuje směs oleje ze sladkých mandlí, olivového a sezamového oleje. S tímto přípravkem vyrobeným na přírodní bázi bude každá masáž opravdovým zážitkem. Díky univerzálnosti tohoto lehkého příjemného oleje ho můžete použít na celé tělo včetně obličeje, nehtových kůžiček, loktů i vlasových konečků. Pokud chcete, můžete smíchat jednu nebo dvě kapky s hydratačním krémem nebo podkladovou bází.

Při relaxační masáži rozehřejte malé množství oleje v dlaních a poté jej aplikujte na pokožku těla. Pomocí jemných pohybů proveďte masáž, která vám pomůže rozmasírovat vaše ztuhlé svaly, prokrví, vyživí a zklidní vaši pokožku a zanechá ji krásně vláčnou.

Pohlazení pro uvolnení předvánočního stresu

Přírodní pohlazení pro vás i jako dárek

Do své péče můžete zařadit i ostatní přípravky z řady Mary Kay Naturally®, která zahrnuje ještě čisticí krém, pudrový peeling a hydratační balzám. Přípravky z řady Mary Kay Naturally® jsou díky své všestrannosti skvělými pomocníky v péči o pleť. Zkombinujte jejich účinky a dosáhněte tak ještě lepších výsledků! Díky těmto neocenitelným produktům překonáte náročné sváteční období bez problému. Navíc si je nemusíte nechávat jen pro sebe. Když jimi obdarujete své blízké, vyhnete se i stresu z rozhodování, co komu pořídit. Krásnou pleť a odpočinek si zasloužíme všichni.

Poznejte více produktů pro domácí wellness. Kontaktujete nezávislou kosmetickou poradkyni Mary Kay a předvánoční stres nebude součástí vašich svátků.