Společnost Mary Kay v České a Slovenské republice oslavuje 25. výročí. Tato příležitost je oslavou naplňování cílů, s kterými paní Mary Kay Ash před téměř 60 lety založila „společnost snů.“ Tím snem bylo vytvořit férovou příležitost pro ženy.

Měníme životy žen

Výroční kampaní Měníme životy žen, chceme oslavit nadčasovou vizi, které sme již 25. let součástí. Toto čtvrtletí je krásným ocenením všech žen, které díky Mary Kay získaly možnost budovat si své vlastní podnikání. A nejen to. Známe příběhy mnoha žen, nezávislých kosmetických poradkyň a jejich zákaznic, které díky Mary Kay svůj život opravdu změnily. Dostaly do rukou jedinečné produkty a možnosti vzdělávaní na ceste k naplnění jejich absolutního potenciálu.
Díky profesionální péči, ženy nachází i sebevědomí a cítí se krásné a odhodlané žít život po akém touží bez omezení.

25 let uspěchů

Jsme hrdí, že i přes značnou konkurenci v České a Slovenské republice stále rosteme a šířime odkaz zakladatelky Mary Kay Ash – obohacovat životy žen. Filozofie „Zlatého pravidla“ – chovej se k druhým tak, jak chceš, aby se oni chovaly k Tobě představuje největší hodnotou značky. Jedinečný osobní přístup nezávislých kosmetických poradkyň představuje individuální zážitek a pozornost na míru každé zákazníci společně s produkty té nejvyšší kvality.

V Mary Kay věříme, že věda a výzkum jde ruku v ruce s krásou. Díky nejnovějším vědeckým poznatkům a inovacím procesů výroby, přinášíme kosmetické produkty v nejvyšších standardech kvality a účinnosti.

Produkty Mary Kay pravidelně získávají řadu ocenění od Asociace vizážistů a stylistů nebo v prestižní anketě o nejlepší kosmetické produkty na trhu Cosmo Beauty Awards, které vybírají právě čtenářky časopisu Cosmopolitan. Pro rok 2022 se vítězem kategorie Make-up stal Mary Kay Unlimited® Lesk na rty.

Mary Kay oslavuje 25 let
Podívejte sa na všechny oceněné produkty Mary Kay.