Spolupráce s Nadačním fondem Be Charity nás naplňuje radostí z krásných projektů. Bára Nesvadbová je nejen ředitelka, ale především žena s velkým srdcem a odhodláním. Přesně tyto ženy s velkými sny tvoří „rodinu“ Mary Kay na celém světě. Letos oslavíme už třetí rok společných plánů a krásných aktivit. Při této příležitosti jsme Báru oslovili, aby nám řekla jak vnímá spolupráci s Mary Kay ona a co se jí na spoločných projektech líbí.

Spolupráce s Mary Kay začala před 3 lety, co se podle Tebe zatím povedlo a co Ti dělá největší radost?

Mně dělá největší radost naše blízkost. Cítím z kosmetických poradkyň tolik energie, lásky a podpory, že vždy, když kteroukoliv z nich potkám, jasně vím, že na to nejsme v Be Charity samy. Že je zajímají osudy našich dětí a že chtějí pomáhat. 

Minulý rok jsme otevřeli náš první společný dětský koutek ve Fakultní nemocnici Královské Vinohrady? Co na něj říkáš?

Jsem na něj reálně pyšná. Povedl se nesmírně. Být v nemocnici je pro každé malé, ba i velké dítě, velmi frustrující pobyt. Každý má strach. Rodiče i děti. A nám se společně povedlo jim chvíle bez domova, chvíle s bolestí, zlepšit. Rozsvítit. 

Čeho si nejvíc vážíš na propojení značky Mary Kay a Be Charity?

Upřímnost. Myslím, že se k sobě prostě hodíme. Nesmírně ctím ženské přátelství a vzájemnou podporu. A když ona blízkost ještě pomáhá bližním, pak je to prostě štěstí. 

Minulý rok v květnu jsme uvedli na trh speciální edici charitativných Srdíčkových rtěnek. Prozraď nám, jaký odstín je Tvůj favorit?

Červený! Sice mi dcera pořád opakuje, že na rudou jsem už stará, ale já si nějak nemůžu pomoct. Myslím, že rudou rtěnku budu nosit i v osmdesáti.

Bára Nesvadbová převzala šek na finanční dar od Mary Kay

V České a Slovenské republice jsme jen za rok 2022 darovali rekordní částku v celkové výši 1.886.744 Kč. Tuto částku jsme rozdělili a podpořili azylové domy, se kterými dlouhodobě spolupracujeme a Nadační fond Be Charity, jež je naším charitativním partnerem pro obě země. Peníze budou použity na realizaci dalších dětských koutků a na financování rehabilitací a speciálních pomůcek vybraným dětem – desetileté Nikolce z České republiky a tříletého Tomáška ze Slovenska.

Pomáhejte spolu s námi

Představte si neobyčejnou rtěnku, která má tvar srdíčka, vysouvá se na cvaknutí jako propiska. Je plná pečujících látek a navíc pomáhá! Ano, přesně taková existuje, a jako bonus si můžete vybrat ze tří různých odstínů. Jen díky prodeji této rtěnky, přispěla společnost Mary Kay za loňský rok více jak 190 tis. Kč Nadačnímu fondu Be Charity. Tak neváhejte, ještě pár kousků máme skladem. Vyberete si také rudý odstín jako Bára Nesvadbová, nebo zvolíte hned všechny tři? Nakupovat a pomáhat můžete tady.