Mary Kay přichází s inovovanou řadou produktů TimeWise® Zázračné sady. Přináší revoluci v oblasti péče o pleť ráno a večer. TimeWise® Zázračná sada prošla několika změnami a vylepšeními, a abychom vám přinesli nejnovější informace, oslovili jsme nezávislou kosmetickou poradkyni Evu Ďurďovou, která nám tuto sadu představila na základě vlastních zkušeností.

Pozvání na cestu za krásou s nezávislou kosmetickou poradkyní

Než se dostaneme k podrobnostem, dovolte mi vám představit tuto sadu, kterou přinesla Mary Kay. Jedná se o komplexní sadu produktů navržených tak, aby vám pomohly dosáhnout zářivější a omlazenejší pokožky. První věcí, na které si tato sada zakládá, je účinnost výsledků a jednoduchost aplikace. Při používání této sady nám opravdu stačí několik kroků ráno a večer, abychom dosáhli zářivé pleti. A to je něco, co ocení každá žena.

Nezavisla kosmetická poradkyne Eva Durdova
Eva Ďurďová, nezávislá kosmetická poradkyně Mary Kay

Péče o pleť nebyla nikdy tak snadná

1. Čištění

Vždy je základem čištění. Bez čištění pleti nemá další péče o pleť téměř význam, protože přes nečistoty se aktivní látky nedostanou do hloubky pokožky. Proto je prvním krokem vždy TimeWise® Čisticí krém/ gel 4 v 1 s 3D komplexem, zároveň se jedná o fantastický exfoliant, který pleť zbaví odumřelých buněk, vyživí a osvěží. Produkt najdeme ve dvou variantách, pro smíšený až mastný typ pleti a pro suchý a normální. Jeho textura je tekutější, přilnavější a peeling je jemnější.

2. Ochrana a hydratace

Jako další krok pro denní i večerní péči o pleť přichází na řadu univerzální TimeWise® Antioxidační hydratační krém s 3D komplexem. Dokáže pleť udržet hydratovanou až 12 hodin, a proto celkově dopomáhá k lepší regeneraci pleti přes noc i přes den. Antioxidační ochrana pleti je klíčovým aspektem péče o pleť. Antioxidanty pomáhají chránit pokožku před poškozením způsobeným volnými radikály v prostředí. A nejen to. Krém s obsahem 3D komplexu chráni před slunečním zářením, modrým světlem z obrazovek, sjednocuje tón pleti a podporuje tvorbu kolagenu. Díky tomu je tento nový krém výjimečný. Poskytuje celé spektrum péče, kterou pleť potřebuje v jediném kroku a to ráno i večer.

Nadstavba denní péče o pleť

Důležitá je vždy ochrana před slunečním zářením v průběhu dne. Výhodou nové řady produktů je, že tuto ochranu poskytuje lehká TimeWise® Ochranná denní emulze s SPF 30 s 3D komplexem. Nezatěžuje pokožku a zbytečně ji víc nepromasťuje. Obsahuje extrakt z opuncie, který pomáhá posilovat ochrannou bariéru pokožky. Po použití denní emulze vypadá pleť  vypnutě, odpočatě a svěže. Mohu z vlastní zkušenosti říct, že ochranná emulze splnila všechna moje očekávání. Během letní dovolené byla má pleť chráněná a i přes intenzitu slunečního zaření byla hydratovaná a vypadala svěže.

Nadstavba noční péče o pleť

Speciální TimeWise® Obnovující noční gel s 3D komplexem obsahuje speciální mikročástečky NutriBeads® Duo, které při aplikaci prasknou a do pleti uvolní směs resveratrolu a vitamínových derivátů. Najdeme v něm také extrakt z heřmánku, který přes noc pleť krásně zklidní. Testovala jsem tyto produkty i při silné zátěži, na dovolené, kdy jsem byla vystavována změnám podnebí, od klimatizovaných místností, slunečních paprsků i silnému větru.  Zkušenost s nočním gelem mám víc než výbornou. V noci pleť reaguje úplně jinak než přes den, a proto potřebuje během noci načerpat dostatek živin, se kterými poté může pracovat a vhodně je využívat přes den. Je až neuvěřitelné, jak po dvou týdnech působení dochází ke zjemnění mimických vrásek.

Pořadí aplikace produktů ze Zázračné sady

V rámci rutiny péče o pleť je potřeba maličko pozměnit kombinaci produktů, abychom dosáhli nejlepších možných výsledků. Začneme TimeWise® Čisticím krémem/ gelem 4 v 1 s 3D komplexem, pokračujeme TimeWise® Antioxidačním hydratačním krémem s 3D komplexem  a až na krém aplikujeme TimeWise® Ochrannou denní emulzi s SPF 30 s 3D komplexem.
Večer po vyčištění pleti nejprve naneseme TimeWise® Obnovující noční gel s 3D komplexem a až pak TimeWise® Antioxidační hydratační krém s 3D komplexem. Produkt, na který je potřeba nezapomínat v rámci večerní, ale i denní rutiny, je TimeWise® Oční krém s 3D komplexem. Péče o oči je často opomíjenou, a přesto tak důležitou součástí každodenních rituálů. Obsahuje extrakt z řas a pomáhá tak předcházet otokům a kruhům pod očima.

Shrnuto a podtrženo

TimeWise® Zázračná sada je opravdu zázrakem. Její jednoduchost a efektivita, ji činí skvělou volbou pro všechny, kdo chtějí zářivou a mladou pleť. Ať už jste na začátku své cesty ke krásné pleti, nebo hledáte efektivnější způsob péče o pleť, tato sada je skvělou volbou pro každou ženu. Vaše pleť vám za ni bude vděčná.

Přejí vám, ať záříte!
Eva

Ranní a večerní rutina s TimeWise®Zázračnou sadou