Ruce jsou naší vizitkou a jako první prozradí náš věk a jakou péči jim dopřáváme. Jsou nejvíce namáhané prací, změnou teplot a vnějších vlivů. Jsou neustále vidět a nikdy neujdou pozornosti druhých. Pokožka na rukou je tenká, má minimální tukovou vrstvu a je velmi zranitelná. V zimě se přidává vliv mrazivého počasí, větru, časté střídání teplot a je těžké udržet ruce nepopraskané. Právě proto si zaslouží péče o ruce a tělo zvýšenou pozornost. Na nás záleží, zda bude naše pokožka krásná, pěstěná a také hladká a hebká na dotek.

Okamžitý pocit blaženosti 

Sada Saténové ruce White Tea & Citrus poskytuje extra dávku hýčkání a ve třech snadných krocích dodává rukám okamžitý pocit blaženosti. Součástí sady je oblíbený změkčující krém na ruce bez parfemace, peeling a krém na ruce s výživným bambuckým máslem a vůní bílého čaje a citrusů.

Pece o ruce a telo v zimě
Sada saténové ruce White Tea

Proč bambucké máslo?

Bambucké máslo se již po staletí používá k ochraně, obohacení a zjemnění pokožky a obsahuje omega-3 mastné kyseliny. Omega-3 mastné kyseliny jsou známé tím, že pomáhají udržovat přirozenou ochrannou bariéru pokožky, a když je chráněna tato bariéra, uniká drahocenná vlhkost méně. Perfektní součást vaší každodenní „lázeňské“ péče!

Harmonická vůně bílého čaje a citrusů pro vaši chvilku pro sebe

Hoďte starosti za hlavu a hýčkejte své smysly tak, jako hýčkáte své ruce. Vůně vás okouzlí tóny bílého čaje, růžového grapefruitu, citronové trávy, kardamomu, třešňového květu a kvetoucího jasmínu. Je čas zažít pocit blaženosti.

Tři snadné kroky   

Více zasloužené péče pro zimou unavené ruce a tělo si dopřejte klidně i každý den jako rychlý spa rituál. Ponořte své ruce do smyslné péče a uklidňující vůně.

Satin Hands® Zjemňující peeling s bambuckým máslem

1. KROK – Satin Hands® Ochranný změkčující krém

Podporuje ochrannou bariéru pokožky a zadržuje v pokožce drahocennou vlhkost. Je neparfémovaný a díky bambuckému máslu intenzivně zvláčňuje pokožku. Jemná masáž připraví ruce na další kroky péče z této sady.

2. KROK – Satin Hands® Zjemňující peeling s bambuckým máslem

Okamžitě odhaluje viditelně hladší pokožku, odstraňuje všechny nečistoty a zanechává ruce jemnější. Ruce ihned po jedné aplikaci vypadají svěžejší a při každodenním používání vypadají omlazené a revitalizované. Je dost jemný pro každodenní použití, může se používat i samostatně, aby byly ruce dokonale čisté a zjemněné. Aplikujte zjemňující peeling po ochranném změkčujícím krému a jemně ho vmasírujte do rukou. Pak pečlivě opláchněte a jemně osušte.

3. KROK – Satin Hands® Výživný krém s bambuckým máslem

Dodá pokožce okamžitou hydrataci a je klinicky prokázáno, že zvlhčuje pokožku po dobu 24 hodin. Zanechává ruce jemné a viditelně hladší. Pokožka je zklidněná a neztrácí pocit hydratace ani po umytí a jemná vůně citrusů a bílého čaje bude doslova hladit vaše smysly.

Náš TIP:

Skvělé přípravky z této tříkrokové sady můžete použít i na jiné partie těla. Ochranný zjemňující krém a peeling jsou skvělé také na péči o pokožku chodidel nebo sušší pokožky kolenou a loktů. Univerzálním pomocníkem pro dodání luxusní dávky hydratace pro celé tělo je i Extra zvláčňující noční krém. Stav pokožky odráží také stres. Proto pomůže, když na chvíli zvolníme a uděláme si trochu času pro sebe. Je důležité relaxovat a nechat odpočinout tělo i duši.

Podcast Hodinka krásy

Kontaktujete nezávislou kosmetickou poradkyni Mary Kay a poznejte více praktických tipů, jak lze kombinovat oblíbené přípravky. Odměnou vám bude skvěle hydratovaná, vyživená a hebká pokožka.

Sada Saténové Ruce White Tea & Citrus