Odličovač očí značky Mary Kay je celosvětově jedním z největších bestsellerů. Možná se ptáte, proč měnit, něco co má velký úspěch? Právě proto. Cílem značky Mary Kay je neustále přinášet ty nejlepší a nejkvalitnější produkty a inovace je jedním z klíčových faktorů účinnosti produktů. Moderní poznatky a technologie nám dávají příležitost naše produkty vylepšovat. V novém složení se setkáte s vyspělými ingrediencemi, které se postarají o dokonalé odstranění make-upu bez dráždění nebo vysušování vaší citlivé oční oblasti. Nové složení jsme testovali i my a o své zkušenosti napsala recenzi Katka z marketingu.

Láska na první dotek

Nový Odličovač očí předčil má očekávání. Mám citlivou pleť, proto vždy hledám produkty, které jsou šetrné a zároveň účinné, a tento odličovač to dokonale splňuje. Již stávající Odličovač očí mi naprosto vyhovoval a nedovedla jsem si představit, že může být něco dokonalejšího. Nové složení tohoto miláčka je ale opravdu ještě lepší.

Složení, které mění pravidla hry

Odličovač očí Mary Kay nemá olejové složky, čímž si opravdu získal i moje srdce. Mám přirozeně mastnější pokožku víček, a proto jsem ráda za každý přípravek, který je ješte víc nepromašťuje. Zároveň však nevysušuje, ale hezky o pokožku pečuje. Všimla jsem si, že co používam dvoufázový odličovač, tak i líčení vydrží na mých víčkach déle. Nové složení odličovače teď obsahuje více organických ingrediencí, které šetrněji rozpouštějí pigmenty řasenek a stínů. Navíc teď obsahuje vitamín E, skvělý antioxidant, který pomáhá snižovat tvorbu tmavých kruhů pod očima.

Odlíčení jako první krok péče

Neohrožujte stav své pleti kvůli odlíčení. Odličovač očí bez obsahu oleje je nemilosrdný vůči make-upu, ale extrémně šetrný k vaší drahocenné pleti. Líbí se mi, jak účinně rozpouští make-up a umožňuje mi ho setřít bez tahání nebo nepříjemného tření pleti. Tento revoluční produkt respektuje jemnou rovnováhu pleti v okolí očí. Ten rozdíl pocítíte. Nezanechává mastný film a ani pocit suché pleti. Místo toho je po odlíčení moje pleť čistá, svěží a připravená na další kroky péče o pleť.

Šetří oči, pokožku i čas

Dalším aspektem, který oceňuji, je jeho šetrnost. Nedráždí oči ani nezpůsobuje pocit štípání, takže je vhodný i pro osoby s citlivýma očima nebo nositelky kontaktních čoček, jako jsem i já. Osvědčil se mi po cvičení, nebo když se přeličuji na večerní akci. Nemusím si čočky před odlíčením vyndavat a pak znovu nasazovat. A to je life hack!