Léto je tu a s ním přichází sluneční záření, venkovní dobrodružství a nespočet zábavy. Nicméně se zvyšující intenzitou slunce a vlhkosti je důležité vybavit se správnými produkty, které budou během této sezóny chránit a zvýrazňovat naši pleť. Mary Kay, důvěryhodná značka v kosmetickém průmyslu, nabízí širokou škálu produktů navržených tak, aby vám pomohly vypadat a cítit se skvěle po celé léto. Od ochrany proti slunci až po živé líčení – pojďme si prohlédnout některé nezbytné produkty od Mary Kay, které budou i vaše letní kosmetické must-haves!

Hydratační krém s SPF

Pleť je nezbytné chránit před škodlivými UV paprsky každý den. TimeWise® Age Minimize 3D™ Denní krém s SPF 30 chrání vaši pleť před UVA a UVB paprsky, které mohou způsobit předčasné stárnutí. Lehké složení přizpůsobené pro různé typy pleti zajistí, že vaše pleť zůstane chráněná a připravená pro aplikaci make-upu.

Vitaminy

Vitaminy C a E jsou známé antioxidanty, které rozjasňují pleť a pomáhají bojovat proti účinkům slunečního záření. TimeWise® Regeneračné sérum C+E je jedinečným doplňkem vaší letní péče o pleť. Díky obsahu vitaminů redukující účinky volných radikálů, které vyvolává expozice slunečnímu záření, napomáhá minimalizovat poškození pokožky a riziko vzniku pigmentových skvrn.

Letni kosmeticke must-haves

Osvěžení

I při použití ochranního krému může naše pleť potřebovat po návratu z pobytu na slunci extra péči. Regenerační gel po opalování je záchranou pro uklidnění a regeneraci pokožky vystavené slunci. Obohacený o aloe vera a další vyživující složky tento gel chladí a hydratuje pokožku, snižuje zarudnutí a zanechává ji svěží a revitalizovanou.

Ochrana i lehké krytí

Během léta mohou těžké make-upy působit nepohodlně a nemusí dobře odolávat v horku. Proto tu máme Mary Kay CC Krém, univerzální zázrak, který nabízí lehké krytí a zároveň chrání vaši pleť s ochranou SPF 15. Lehké, bezolejové složení sjednocuje tón pokožky a poskytuje přirozený vzhled, ideální pro pomalé oddychové letní dny.

Barvy

Nic neříká léto lépe než svěží odstín na rtech. Řada Gelových pololesklých rtěnek nabízí spektrum okouzlujících odstínů, od korálové po vodní melounovou červenou, které doplní váš letní styl. Gelová textura se snadno nanáší a udržuje vaše rty hydratované, což vám zajistí nádherný vzhled po celý den.

Spolehlivé líčení

Abyste předešli efektu „pandích očí“ během bazénových nebo plážových párty, zvolte Mary Kay Lash Love Voděodolnou Řasenku. Tato řasenka dodává objem, délku a definici vašim řasám, aniž by se rozmazávala nebo odlupovala, což ji činí perfektní volbou pro letní dobrodružství. Více typů pro dokonalé letní líčení najdete ve speciálním článku.

Se sluncem na obzoru a stoupajícími teplotami je klíčové mít u sebe správné kosmetické produkty. Široká škála letních must-haves od Mary Kay zajišťuje, že si léto užijete naplno, zatímco vaše pleť zůstane zdravá a krásná. Od krémů s ochranou SPF po zářivé rtěnky a voděodolné řasenky – tyto produkty se určitě stanou vašimi letními nezbytnostmi. Vstupte do léta s jistotou, že Mary Kay vám nabídne ochranu a krásu, kterou potřebujete!