Teplé počasí, sluníčko, uvolněná nálada a vlahé letní večery, to vše přímo vybízí k experimentování s barvami a make-upem na léto. Inspirujte se našimi video tutoriály, kde vám Mary Kay Brand Ambassadorka Katarína Mahríková představí různé tipy a triky na letní líčení – od přirozeného „nude“ líčení po odvážnější líčení.

Hlavní roli pro tyto líčení hraje nová Paleta očních stínů v teplých odstínech. Paletka nabízí 6 odstínů inspirovaných západem slunce, což z ní činí skvělého parťáka pro vytvoření okouzlujícího letního líčení očí. Ve videích najdete i tipy, jak využít třpyt úžasných Tekutých rozjasňovačů a vykouzlit s nimi vskutku originální líčení. Ať už je přimícháte do podkladové báze nebo do svého oblíbeného tělového mléka. Možností je mnoho a je jen na vás, jak odvážná ve svém líčení budete. 

Speciální tip na svěží letní vzhled

Nádherně rozzářený vzhled a šťastnou hydratovanou pleť po celý den docílíte s Gelovou krémovou tvářenkou. Spojuje dekorativní kosmetiku s péči o pleť. Má lehké složení, které pleť vyživuje a díky kyselině hyaluronové a dalším zvláčňujícím přísadám dodá pleti potřebnou hydrataci. Tvářenku můžete nanášat v jedné i více vrstvách pro jemné, téměř neviditelné líčení, ale také výraznější prozáření tváře. Na výběr máme čtyři lichotivé barevné odstíny. Pohrajte si s nimi a zkuste i odstíny mezi sebou zkombinovat a získat tak vlastní originální odstín.

Vyzkoušejte různé kombinace a najděte svůj vysněný look a nezapomeňte si jej pojistit triky jak si zabezpečit krásné líčení po celý den.

Letní líčení inspirované východem slunce
Letní líčení inspirované západem slunce